Барило Игорь "Наш Формат"

Барило Игорь "Наш Формат"

PRO
Оценка: 5  —   Отзывов: 6
телефон:
цена от:
15000 грн.
Вице-чемпион Лиги Смеха на 1 + 1. Победитель шоу "Рассмеши комика". 🎤7 лет в event-индустрии. 👌🏻ЛЕГКО и ВЕСЕЛО.
Oleksandr
8 месяцев назад
Ми дуже задоволені тим, що обрали саме Ігора нашим ведучим на весіллі. Все пройшло чудово. Неймовірна церемонія, сімейні традиції, цікаві конкурси в яких були задіяні усі. Відчувалась взаємодія з гостями та нареченими. Це був прекрасний день, який хочеться прожити знову і знову. Дякуємо, що був з нами в цей день🤍
Мімі
9 месяцев назад
Хочемо подякувати ведучим, неймовірно легко, весело, невимушено, професійно та душевно. Дуже сподобалася взаємодія з гостями всі залишилися задоволеними. Найкраще для нас як для замовників це індивідуальний підхід а не шаблонні сценки, за це низький уклін, дуже вдячна за таке круте свято та атмосферу 🫶
Denya
9 месяцев назад
Неймовірно вдячні, за емоції на нашому святі. Все було чудово, особливо веселі та цікаві конкурси. Всі залишилися задоволені і з хорошим настроєм. Окреме, дякую, за проведення церемонії, все було на вищому рівні, де неймовірно гарно, була описана наша історія. Ми ще раз, дякуємо та будемо рекомендувати друзям.
Аліна
9 месяцев назад
Завдяки професійному підходу та веселій вдачі ведучого, свято пройшло на одному подиху: всі , без виключення , були в захваті!! Жарти та конкурси веселі та дотепні, з першої хвилини знайомства і до кінця весілля було цікаво, драйвово, нудьгувати точно не доводилося)) Музика була підібрана професійно, відповідно до події)) Від усього серця дякуємо за феєричну атмосферу, яку ви задали на нашому весіллі!!)))
Oksana
2 года назад
Оптимістичний, потішний та надзвичайно веселий ведучий, який "запалив" наше свято і тримав гостей в захваті до самого закінчення весілля. Програма продумана якісно та позитивно. Особливо хочу відмітити організованість, пунктуальність та індивідуальний підхід до нашої пари. Ми з чоловіком та нашими гостями залишилися дуже задоволені.
Елена
2 года назад
Невероятно легко и весело прошло наше торжество благодаря такому крутому тамаде! Все согласовано, драйвово, интересно и уместно, что просто не к чему придраться😁При чем довольны остались гости "разного поколения".Ни на секунду не пожалели о своем выборе!

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Telegram Написать в Instagram