Олена Гусєва

Олена Гусєва

Оцінка: 5  —   Відгуків: 4
телефон:
ціна від:
8000 грн.
Ведуча, церемонімейстер, керівник Студії Розваг. Ведення та організація свят різноманітних форматів. Стильно, емоційно, глибоко. Можливий виїзд по всій території України та за її межами.
Lida
4 роки тому
Неодноразово чули, що маленькі весілля проводять і без ведучих, а ми саме планували таке невеличке родинне свято. Які ж ми все таки раді, що зробили вибір на користь ведучої і що обрали Олену! Ще з першої зустрічі з нею ми зрозуміли, що вона "на нашій хвилі" і тому свято пройде на відмінно - так і сталось! Було затишно, душевно, приємно і весело, все як ми й хотіли. Наречені щасливі, гості задоволені - однозначно рекомендуємо!
Олена Гусєва
Відповідь від Олена Гусєва
4 роки тому
Дякую! Одна з найкрасивіших та найвитонченіших пар!
Katia
4 роки тому
Олена справжній професіонал своєї справи. Наше весілля пройшло не просто чудово, а незабутньо. Гості і ми були просто в захваті від професіоналізму проведення свята. Було дуже весело і круто. До цих пір із теплими почуттями згадуємо наше свято. Дякуємо Вам, Олено, що зробили такий день незабутнім, веселим, цікавим і таким особливим. Конкурси були настільки класні, що і самій захотілось взяти у них участь. Обов'язково Вас будемо рекомендувати іншим, бо ви не просто професіонал, Ви - душа кожного свята. Дякуєм щиро за всі враження і круті емоції
Олена Гусєва
Відповідь від Олена Гусєва
4 роки тому
Дякую!!! Ви неймовірна парочка! Будьте обов'язково щасливими!
Яна
4 роки тому
Ура! Наше весілячко відбулося на найвищому рівні позитивних емоцій! І все завдяки Вам Оленочка. Ми не прогадали! Свято пройшло на одному диханні-море жартів, радості і милих моментів, які залишаться у пам'яті. Тактовно, інтелектуально, драйвово і незабутньо.Гості в захваті. Шкода, що свято так швидко закінчилося.. Олена,безмежне вам дякую)))) Олексій і Яна😘♥️
Олена Гусєва
Відповідь від Олена Гусєва
4 роки тому
І мені дуже сподобалось ваше свято! Ви прекрасна пара! Ну а, коли теща взувала зятя - це взагалі фурор!)
Юлія
5 років тому
Кожен бачить в уяві своє свято по-різному. Олена саме та людина, яка завдяки декільком влучним запитанням до молодять, уже знає чого вони хочуть і навіть ще краще за них самих! Вона не працює за стандартною відшліфованою програмою, вона проникає в атмосферу, телепатично читає думки гостей і має підхід до кожного з них. Як до дітей, яким приділена окрема увага, так і до дорослих, які залюбки починають ділитися вражаючими спогадами про наречених, додаючи святу особливого душевного тепла. Ми з чоловіком навіть не могли собі уявити кращого весілля! Це було мегадушевне та емоційне свято. Саме те, чого ми хотіли! На цей день Олена для кожного стала близькою родичкою, ніби знає всіх уже все життя. Якщо ви прихильники вишуканих, чуттєвих, емоційних, насичених та цікавих свят, то рекомендуємо саме Олену!
Олена Гусєва
Відповідь від Олена Гусєва
5 років тому
Дякую за довіру!

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber Написати у Instagram