Ведуча Наталія Талипова, декоратор.

Ведуча Наталія Талипова, декоратор.

Оцінка: 1  —   Відгуків: 1
телефон:
ціна від:
4000 грн.
Всім привіт! Я, ведуча та декоратор Наталія Талипова, можу запропонувати молодій парі повний спектр послуг по організації, проведенню та оформленню Вашого весілля, ювілею, дня народження. Також, не менш важливим та цікавим у моїй роботі є різноманітність. Я - універсальна ведуча, яка з легкістю може провести для Вас промо-акцію, розіграш цінних подарунків, весела дитяче свято, хрестини, а також , окрім проведення весілля, пропоную послуги ведучої на церемонії розпису, декоратора.Будемо знайомі)!
Дария
4 роки тому
Отвратительная ведущая, декоратор и организатор. Испортила все что только можно было. Приехала за 40 минут до церемонии и банкета ничего не было готово. На церемонии дорожка была в пятнах а арка просто тихо заплакать и все. Испортила всю организацию все конкурсы запорола все что только можно было. Но от арки просто наворачиваются слезы от одного воспоминания. И главное после всего этого ничего так и не объяснила и даже не извинилась за все это.
Ведуча Наталія Талипова, декоратор.
Відповідь від Ведуча Наталія Талипова, декоратор.
4 роки тому
Дар'я, я вибачалася за незручності, які Вам могла завдати. В той самий день, як провела Вам "отвратительную свадьбу" з Ваших слів. Ваш наречений і гості дякуали.Але, то аже інша історія. Все пішло не по плану, адже ми з Вами говорили на першій зустрічі про можливість зробити той самий об'єм в "Мухоморі" заздалегідь. Хоча б з вечора. І те, що нам дали так мало часу на виконання всієї роботи - це факт. А ще, ми були там з самого ранку! А не за кілька хвилин до початку . І в той день не повинно було бути дощу. Пле він був, сильна злива ...і намочила ті декорації, тканину, яку планували застосовувати. Для мене урок - іноді потрібно відмовлятися від об'єму роботи і не входити в ситуацію людей. Я не виправдовуюся, але щиро бажаю Вам родинного щастя.

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber