Олег Якунін

Олег Якунін

PRO
Оцінка: 5  —   Відгуків: 3
телефон:
ціна від:
23000 грн.
Ведучий на весіллі - по суті своїй стороння людина, яка буде з вами увесь вечір найважливішого дня у вашому житті! Страшно подумати, правда? Але якщо вже й обирати ведучого, то нехай це буде людина, яка вам насправді подобається! Можливо для когось з вас такою людиною стану я! Про себе скажу лише одне: "Я ніколи не працював кимось іншим, тільки ведучим!"
Елена
13 днів тому
Свадьба с Олегом была просто космос! Он создавал атмосферу, будто мы все были звездами в фильме. Чувствовалось, что каждому он уделял внимание, словно старому другу. Олег супер в этом деле не только сам по себе, но и еще и посоветовал лучших ребят для работы на свадьбе. Так что, можно было спокойно отдохнуть и знать, что всё будет на уровне. Это не просто ведущий, это как маг-организатор, который делает твою свадьбу волшебной!
Вика
13 днів тому
Хочу залишити щирий відгук, бо про це не можна мовчати! Свято, яке створив Олег було неймовірне! Саме таке, яке ми хотіли: вишукане, безпосереднє і творче! Гумор Олега, його вміння залагоджувати будь-які складнощі, які як мені здається, неминучі в процесі організації такого важливого і великого свята, це було безцінно! Ми задоволені і спілкуванням з Олегом на етапі підготовки і тією атмосферою яку вдалось створити Олегу у наш день! Ну і останнє, але дуже важливе, це не шаблонний підхід, ми здивовані творчими ідеями, які Олег пропонував доти, поки наші серця не закалатали у відповідь від захоплення! Це однозначна рекомендація!
Виктор
4 роки тому
Олег, мы очень благодарны Вам за проведение нашего праздника! Мы хотели, чтобы ведущий нашего торжества был молодой, стильный, представительный, симпатичный парень с приятным тембром голоса! Все это мы нашли в Вас и на первой же встрече решили, что ведущим будете Вы! Вы ответственно подошли к своей работе. Выездная церемония тронула до слез и нас, и гостей. Все прошло без заминки, легко и весело! Гостям Вы очень понравились! Мы очень довольны, что нашли Вас и всем смело можем рекомендовать!

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber Написати у Instagram