Роман Климарчук

Роман Климарчук

Оцінка: 5  —   Відгуків: 2
телефон:
ціна від:
10000 грн.
Проводжу весілля весело, інтелігентно та ненав'язливо. Усю програму весілля узгоджую з молодятами, аби їх свято пройшло саме так, як вони це уявляють. Залюбки проведу захід будь-якого формату: від камерної вечірки до грандіозного весілля на кількасот чоловік. Знаю, як зробити так, щоб кожен гість відчував себе частиною весілля. Уникаю моментів, які б ставили молодят та гостей у незручне становище. Телефонуйте, аби якнайшвидше почати підготовку до Вашого весілля!
Наталя
3 роки тому
Порадили нам Романа друзі наші які були задоволені роботою на їхньому весіллі. Ми з дружиною теж в захватті. Роман до роботи відноситься відповідально, креативно. Що сподобалося, що до всіх гостів знаходив індивідуальний підхід, був ненав‘язливим. Ми дякуємо тобі за те ,що не тільки можеш провести свято на 100%, а й бути підтримкою на весіллі і до весілля.
Вікторія
4 роки тому
Ми дуже щасливі,що довірили проведенню нашого весілля Роману,оскільки в нашій родині це вже друге свято,яке ведучий супроводжував.Стильно,толерантно,креативно,та цікаво,Роман має підхід до кожного гостя.Підтримував 24/7 до весілля.Щиро вдячні Роману,за наше незабутнє весілля,ти не тільки найкращий ведучий❣,а й хороша людина,та друг♥️.Бажаємо тобі досягати нових вершин,успіхів в усьому,та до нових зустрічей!!!

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber Написати у Telegram Написати у Instagram