Павло Мельничук «Наш Формат»

Павло Мельничук «Наш Формат»

Оцінка: 5  —   Відгуків: 5
телефон:
ціна від:
12000 грн.
Віце-чемпіон проекту «Ліга сміху» на 1+1. Багаторазовий переможець проекту «Розсміши коміка». Зроблю ваше свято особливим, позитивним, душевним. А ще приємним для вас та вашого бюджету😉.
Yevhen
7 місяців тому
Дуже круте весілля завдяки дуже крутому ведучому! Пишу відгук після 2 років, а наче було вчора! Море емоцій, море жартів! Павло дуже гарно відчуває людей тому настрій у гостей протягом весілля гарантовано! Постійно передивляємось відео і отримуєм гарні емоції знову і знову! Все було супер, дякую Павло!
Богдана
7 місяців тому
02.09.2023року святкували весілля. Павло та його звукач були просто на висоті гості та ми були дуже задоволені програмою, веселощі і сміх просто не покидали зал, унікальні конкурси та підготовка ведучого були космічні. Унікальна підводка для кожного гостя. Павло професіонал своєї справи. Якби повернути час назад ми б знову вибрали його на наше свято. Найкращий, рекомендуємо!! Дякуємо за прекрасне свято.
Маргарита
2 роки тому
18.09.21 ми святкували весілля. Те, що з вибором ведучого ми не помилились, я зрозуміла ще на попередній зустрічі з Павлом, коли узгоджували деталі. Такої зацікавленості, бажання допомогти зробити свято кльовим зустрічається не часто. З ним дуже приємно працювати і можна без вагань на нього покластись - не підведе. Павло "без напрягу" тримає публіку в фокусі, не дає сумувати ні хвилини. Ніяких недоречних і пласких жартів не було, при цьому сміються і отримують задоволення люди різного віку. Найкращим відкугом є рекомендація, а Павла ми рекомендуємо з впевненістю, саме тому, вже дуже скоро, Павло буде ведучим на весілля наших знайомих.
Kateryna
2 роки тому
Дуже крутий ведучий. Зробив наше весілля незабутнім. Імпровізація на вищому рівні, всі не зручні моменти перетворив у найкращі та найнезабутніші) Веселий,привітний,позитивний. Саме той випадок,коли хочеться радити друзям, родичам,знайомим, колегам його послуги. Раджу!
Инна
2 роки тому
Если бы можно было ещё раз выйти замуж за своего мужа и сыграть свадьбу мы бы без сомнения выбрали ведущим Пашу ) Наша Свадьба была 19.09.2020 и это была Свадьба мечты , во многом благодаря Паше ❤️ Весело , легко, бесподобно ! Паша в прямом смысле слова спас наш день , так как мы нашли его всего за неделю до события ! Спасибо большое за все! Было реально круто !!! ❤️

Залишити відгук

Важливо! Залишити відгук можуть тільки молодята, які замовляли послуги
Оцінка є обов'язковою
Поле не може бути порожнім
Завантажте до 5 фото з весілля
Запитайте про вільні дати, ціну та інші деталі
Написати у Viber Написати у Telegram Написати у Instagram