Ведуча святкових подій Тетяна Горай

Ведуча святкових подій Тетяна Горай

Оценка: 5  —   Отзывов: 3
телефон:
цена от:
10000 грн.
Привіт! Я, event ведуча, вокалістка Тетяна Горай. Професійний організатор святкових подій на будь-який смак. 9 років досвіду роботи. Щорічно підвищую та вдосконалюю свій рівень в event індустрії, програми українською, російською мовами. Тільки новинки, святкові фішки, індивідуальні сценарії, сучасна подача, все зі смаком, стильно, модно та музично! Я та моя професійна команда залюбки влаштуємо козирне свято для вас! Подробиці, консультація по телефону.
Марина
4 года назад
Все було чудово. Гарна, креативна, цікава, весела, дотепна ведуча. Змістовний та душевний сценарій. Гості з радістю брали участь у всіх конкурсах. Спасибі за прекрасний вечір. Рекомендую!!!
Ольга
4 года назад
Выражаю искреннюю благодарность за прекрасно организованный вечер по случаю нашей ,,топазовой,, свадьбы. Это был по настоящему праздник для нас и наших гостей. Вы смогли создать запомнившуюся атмосферу веселого юбилея.Спасибо за ваш профессионализм!
Ekaterina
4 года назад
Професіоналка своєї справи! Креативна і сучасна ведуча! Індивідуальний підхід до свят починаючи від Новорічних корпоративів, тематичних весіль, оригінальних виїзних церемоній, цікавих хрестин і завершуючи різними ювілеями! Рекомендую!

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Instagram