Артем Евтушенко

Артем Евтушенко

Оценка: 5  —   Отзывов: 3
телефон:
цена от:
20000 грн.
Я працюю ведучим вже більше 10 років. Вечірки, дні народження, корпоративи, фестивалі, конференції, концерти та звісно ж весілля. Я попереджую, що не буду називати вас лебідем та лебідкою, голубом та голубкою, жодних кораблів під назвою "кохання" в морі під назвою "життя". Я не буду змушувати нікого з гостей на заході позбуватись одягу або ж одягати на себе інший. Моє завдання зробити так, щоб кожен із присутніх міг повністю розслабитись, вдосталь насміятися а в потрібні моменти задуматись.
Mikhaylo
3 года назад
Все было на высшем уровне! После свадьбы многие отмечали именно ведущего! Вообще был на многих свадьбах, могу с уверенностью сказать что Артем лучший с кем приходилось сталкиваться на подобных празднованиях! Рекомендую!
Юлия
3 года назад
Враховуючи те, що це у мене другий шлюб, то і весілля хотілось інше, не пафосне, незвичне, атмосферне. Артем сподобався тим, що він був уважним до нашої потреби і до того, що для нас дійсно цінно. Врахував всі деталі, і в результаті наше весілля було особливим. Дякую Артему за наш прекрасний день! Харизматичний, стильний, професійний ведучий! Доречі, вже наш сімейний:) скоро весілля у моєї племінниці. Рекомендую всім, хто хоче особливе весілля! І ще раз дякую за неповторні моменти!
Serhii
3 года назад
За рекомендацією друзів вирішили скористатися послугами Артема для власного весілля в ролі ведучого. Приємний чоловік, відразу вдалося вийти на зв'язок та домовитись про зустріч. Зустріч пройшла чудово, обговорили всі деталі. Саме свято пройшло в відмінній атмосфері, наші гості та ми залишились дуже задоволені. Велике вам спасибі за чудове свято та позитивний настрій!

Оставить отзыв

Важно! Оставить отзыв могут только молодожены, которые заказывали услуги
Оценка является обязательной
Поле не может быть пустым
Завантажте до 5 фото з весілля
Спросите о свободных датах, цене и других деталях.
Написать в Viber Написать в Telegram Написать в Instagram